Club Guy & Roni: Weekend Break | Grand Theatre

Dans- en kunstcurator Agnes Winter Danscurator Agnes zegt:

“Verwacht verschillende voorstellingen van Club Guy & Roni en de Poetic Disasters Club (de jonge talentenclub van CG&R), live muziek en een dikke vette afterparty.”


April is een goede dansmaand, want er staan twee te gekke dansfestivals op de agenda van het Grand Theatre: Club Guy & Roni’s Weekend Break en Moving Futures.

De eerste keer dat ik naar een voorstelling van Club Guy & Roni ging kwam ik totaal overdonderd weer naar buiten. Wat een wervelwind van energie! Club Guy & Roni is een van de meest eigenzinnige dansgezelschappen van Nederland. Hun stukken zijn anders dan de meeste dansvoorstellingen: kleurrijk, expressief en extravagant. En dat werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om zelf ook keihard uit je plaat te gaan.

Dat hebben ze bij Club Guy & Roni ook door en daarom organiseren ze al een paar jaar ook happenings waarbij gedanst kan worden, zoals in Paradigm of tijdens de jaarlijkse Weekend Break.

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april kun je weer naar Club Guy & Roni’s Weekend Break in het Grand Theatre. Het hele gebouw wordt getransformeerd tot één groot dans- en multimediaspektakel. Verwacht verschillende (korte) voorstellingen van Club Guy & Roni en de Poetic Disasters Club (de jonge talentenclub van CG&R), live muziek en een dikke vette afterparty.

Club Guy & Roni: Weekend Break
 vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april
 17,50 (regulier) • 15 (CJP/collegekaart) • kaartje kopen
 Grand Theatre
 Facebook