Kino Klandestino (geheime locatie)

Nog nooit van Kino Klandestino gehoord? Dat is niet zo gek, want het is behoorlijk clandestien, oftewel geheim, tersluiks en verholen. Kino Klandestino is een verborgen filmevenement in de stad. Filter Groningen gaat vrijkaarten weggeven voor deze vette ervaring: het spannendste cadeau in het donker!

Locatie
Een film kijken op de afvalstort, in een leeg zwembad, of een manege. Het klinkt raar, maar Kino Klandestino maakt het mogelijk. De locatie blijft tot op de dag zelf geheim, maar deze is nooit ver verwijderd van de Grote Markt.

Film
Dit klinkt mij allemaal reuzegeheimzinnig in de oren. Niet alleen omdat de locatie geheim is, maar ook omdat je niet weet welke film je gaat zien. Als je een echte Sherlock Holmes bent zou je er wel achter kunnen komen, want de organisatie dropt regelmatig hints op allerlei plekken.

Kino Klandestino

Hints
Filter Groningen gaat ook een paar van deze hints met jullie delen. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten en misschien gaan we straks wel samen met de glazen lift naar boven in de watertoren om Abeltje te kijken! Daar is muziekcurator Bas vast ook wel voor te porren.

Vrijdag 2 december, deuren open 19:30, start film 20:30
€ 10 (DVK € 12,50)
Geheime locatie
Facebook Event