Editie 2 van Open Ateliers Stad Groningen | diverse locaties

Saskia zegt:

“Wat is er leuker dan op een zondagmiddag langs mooie plekken in de stad te gaan en ateliers en kunstenaars te kunnen bezoeken?”


Op zondag 14 april is het eindelijk weer zover! Kunstenaars stellen die middag hun ateliers open voor het publiek. Vorig jaar was de eerste editie van Open Ateliers en dat was een groot succes. Door de hele stad verspreid kun je ateliers bezoeken waarin je hele uiteenlopende beeldende kunst kunt bekijken.

De Blauwe Boerderij aan de Lindenhof in de Oosterparkwijk doet mee. Daar zijn tekeningen en schilderijen te zien. In het Oude RKZ is weefkunst te bewonderen. Natuurlijk kun je in het Paleis terecht aan de Bloemsingel, maar ook aan de Europaweg 8 in het voormalige Philipsgebouw. Van de Henri Dunantlaan, via de Hoge der A naar de Billitonstraat en tot slot nog even langs de ateliers van Het Werk aan de Paradijsvogelstraat. En dan is er nog een aantal ateliers open in hartje binnenstad.

Wat is er leuker dan op een zondagmiddag langs mooie plekken in de stad te gaan en ateliers en kunstenaars te kunnen bezoeken? De organisatoren van Open Ateliers hebben weer gezorgd voor een heel divers en verrassend aanbod aan deelnemers. De locaties staan vermeld op de flyers die verspreid zijn of op de Facebookpagina van Open Ateliers.

Editie 2 van Open Ateliers Stad Groningen
 zondag 14 april, 13:00
 gratis
 diverse locaties
Facebook