Taxed to the Max – Noorderlicht Internationaal Fotofestival | diverse locaties

Saskia zegt:

“Taxed tot he Max wil laten zien wat de impact is van internationale mega-corporaties op nationale en mondiale politiek en hoe dit het leven beïnvloedt van gewone mensen.”


Op zondag 6 oktober opent het grote Noorderlicht fotofestival Taxed tot he Max. Met acht hoofdlocaties in de stad Groningen waar werk te zien is van 43 fotografen uit 23 verschillende landen; dat belooft dus wat te worden! Met een passe-partout of met de stadjerspas bezoek je alle locaties; natuurlijk de galerie van Noorderlicht zelf op het A-kerkhof, maar ook Vrijdag in de Walstraat. Het Oude Conservatorium aan de Radesingel, CBK Groningen, Y2 aan de Oosterhamrikkade, Galerie Noord, Fotogalerie Lichtzone en de Zwarte Doos.

Taxed tot he Max wil laten zien wat de impact is van internationale mega-corporaties (het grootkapitaal dus) op nationale en mondiale politiek en hoe dit het leven beïnvloedt van gewone mensen. Er zijn vier off-locaties in de stad (onder andere galerie H200 in het Paleis) waar foto’s hangen van Nederlandse fotografen. Zo hangt er werk van de onlangs overleden Ewoud Broeksma.

Taxed to the Max – Noorderlicht Internationaal Fotofestival
 tot en met zondag 1 december
 10 (passe-partout) • 7,50 (CJP en studenten) • gratis (stadjerspas)
Noorderlicht
Facebook