Het Grote Gebeuren | Forum Groningen

Carlijn zegt:

“Verwacht na deze avond veel nieuwe zin om te gaan lezen. Het Grote Gebeuren is een uitgelezen kans om onder het genot van een wijntje, hapje of goede bak koffie geïnspireerd te worden door nieuwe literatuur, interessante (voor)lezingen, interviews en muziek.”


Zaterdag 9 november is het weer tijd voor de elfde editie van het unieke Groningse lezers- en schrijversfestival: Het Grote Gebeuren!

Wat kan je verwachten? Een hoop bekende Nederlandse schrijvers (zoals Cees Nooteboom, Abdelkader Benali en Manon Uphoff), maar ook buitenlandse schrijvers zijn van de partij (zoals de Deense Dorthe Nors en de Duits-Georgische Nino Haratischwili). Daarnaast wordt er weer veel vers schrijversbloed voor het voetlicht gebracht.

Verwacht na deze avond veel nieuwe zin om te gaan lezen. Het Grote Gebeuren is een uitgelezen kans om onder het genot van een wijntje, hapje of goede bak koffie geïnspireerd te worden door nieuwe literatuur, interessante (voor)lezingen, interviews en muziek. Bekijk de site om je eigen blokkenschema samen te stellen voor de avond.

Ook op het programma:

  • De literaire muziekshow Een Groter Gebeuren van schrijver Auke Hulst en componist Corrie van Binsbergen neemt je met meeslepende muziek mee naar een apocalyptische tijd in de toekomst, waarin de klimaatverandering ons nog maar een week te leven geeft. Wat zou jij doen?
  • Voor vijf euro extra kan je naar de show Genesis in der A-kerk. Dit is een samenwerking van kunstenaars, muzikanten en schrijvers, die je met beeld, muziek en vertellingen meeneemt naar het allereerste begin, de Genesis. Ook dit belooft een betoverende show te worden.
Het Grote Gebeuren
 zaterdag 9 november, 19:30
 20 (regulier) • 15 (bibliotheekleden) • 10 (studenten) • kaartje kopen
 Forum Groningen
 Facebook