Election Night van het Groninger Forum op de cultuur agenda van Filter Groningen

Election Night USA (Groninger Forum)

Ik vind de Amerikaanse presidentsverkiezingen pas interessant worden als de kandidaten hun logo’s aan de buitenwereld presenteren. Op blogs worden ze vervolgens uitvoerig besproken en daar smul ik van.

Als ik ben binnengehaald door een logo, ga ik me automatisch verdiepen in al het andere: de debatten, de schandalen en de commentaren daarop. Dit jaar spant natuurlijk de kroon. Wat er zich momenteel in Amerika afspeelt is compleet van de zotte. Heerlijk.

De organisatoren van Election Night USA brengen deze gekte voor de derde keer naar Groningen, tijdens een avond en een nacht Amerikaanse cultuur en politiek. Om een beetje wakker te blijven pakt de organisatie flink uit: rock-‘n-roll, stand-upcomedy, fitness, een speechwedstrijd en discussies met election watchers. Ik zie het al voor me: zien wie president wordt, terwijl cheerleaders met hotdogs om je heen dansen.

Een kaartje kost vijftien euro (een kleine zeventien dollar), studenten betalen vijf euro minder. Oranje schmink op, mantelpakje aan en gaan!

Dinsdag 8 november, 21:00
UITVERKOCHT
Groninger Forum
Facebook Event