Let’s Gro 2019 | diverse locaties

Saskia zegt:

“Samen maak je de stad, maar ook de samenleving. In vier dagen Let’s Gro komen allerlei facetten aan bod; duurzaamheid, mobiliteit, vermindering van afval en er zijn natuurlijk een aantal spraakmakende keynote speakers.”


Het thema van Let’s Gro 2019 is “together”. Samen maak je de stad, maar ook de samenleving. In vier dagen Let’s Gro komen allerlei facetten aan bod; duurzaamheid, mobiliteit, vermindering van afval en er zijn natuurlijk een aantal spraakmakende keynote speakers.

Straatfotograaf Joram Krol verzorgt een lezing over zijn werk. Machteld Huber komt vertellen over positieve gezondheid. Herman Pley legt uit wat de invloed is van big data op de mens en zijn omgeving. In de Let’s Gro voortent is een circulariteitshub. Daar wordt duidelijk hoe de gemeente in de toekomst circulair wil zijn met afval en je kan zien wat er mogelijk is met plastic afval. De matsie is een kinderfietsje, gemaakt van oude rollators. In de Gyot Escape Room (Haren) kun je ontsnappen. De uitleg daarvoor is zonder geluid. Bij Vrijdag kun je op vrijdag en zaterdag via de Installatie Nightwalking ervaren hoe een doofblinde zich dagelijks voortbeweegt. Op de Grote markt start Let’s Golf, minigolfen op onverwachte locaties.

Dit is nog maar een kleine greep uit het veelzijdige en bomvolle programma. Kijk op de website, download de app of neem ergens het programmaboekje mee. Zaterdagavond is er het eindfeest in de Let’s Gro tent op de Grote Markt met presentaties, sprekers en dancemuziek.

Let’s Gro 2019
woensdag 30 oktober tot en met zaterdag 2 november
 gratis
 Groningen
Facebook