Clash w/ Octo Octa, Miss Jay and Premis | OOST

Filmcurator Derek Boudewijn Iris zegt:

“Octo Octa maakt kunst in de vorm van betoverende liedjes waarvan we collectief op de dansvloer kunnen genieten. OOST is die dansvloer, dat collectief is jij en ik. Zie je daar!”


“My body is resonant; it has the capacity to radiate power and love. My body is energy; it pulses every moment as it ebbs and flows. My body is forever; it has a form now and will hold new patterns in the future,” aldus Maya Bouldry-Morrison, ofwel Octo Octa. Een inspirerende artiest die via haar muziek zowel blijdschap als zelfliefde verspreidt.

Maya’s sound is beïnvloed door nineties breakbeat en house. Laatste wapenfeit Resonant Body grijpt niet alleen terug op de geluiden van die tijd, maar ook op pure natuur. Ze nam het album op in een hutje in New Hampshire waar ze de natuur van de omgeving en diens magische rituelen in zich opnam. Een muzikale bom van plezier en self-empowerment is het resultaat van die tovenarij en natuur. Maya is gelukkig, maar laat zich ook van haar kwetsbare kant zien op Can You See Me, waarin ze de tekst “I know exactly how you feel” herhaalt. Resonant Body is een werk waarin Maya haar leven en intenties heeft omgevormd tot helende kunst.

Kunst in de vorm van betoverende liedjes waarvan we collectief op de dansvloer kunnen genieten. OOST is die dansvloer, dat collectief is jij en ik. Zie je daar!

Clash w/ Octo Octa, Miss Jay and Premis
 vrijdag 21 februari, 23:59
 9
 OOST
 Facebook