Club Maca & Roni presents: You! | Lola

Filmcurator Derek Boudewijn Timmy zegt:

“Hou je van elektronische muziek in een intieme setting en een warme omgeving? Wees welkom bij Club Maca & Roni!”


English

Zaterdag 15 juni is het tijd voor een nieuwe editie van Club Maca & Roni. Na eerdere edities in Het  Pakhuis is het feest in maart dit jaar voor het eerst verhuisd naar Lola. Dit was dusdanig geslaagd dat is besloten om Club Maca & Roni voor de rest van het jaar om de maand een eigen avond in Lola te geven. In Lola wordt op die avonden een intieme sfeer gecreëerd waar gedanst wordt op warme elektronische muziek.

Club Maca & Roni onderscheidt zich op twee manieren. Aan de ene kant kenmerkt het zich door een uitgesproken open en inclusieve houding: iedereen is welkom. Dat dat minder vanzelfsprekend is dan het op het eerste gezicht lijkt, is al reden genoeg om te gaan. Daarnaast is het ook ingegeven door de gedachte dat vrijheid en jezelf kunnen zijn een groot goed is wat niet altijd en overal zo vanzelfsprekend is als we dat hier (zouden moeten) ervaren. Met die gedachte gaat ook een deel van de opbrengsten van de kaartverkoop naar een goed doel dat gezamenlijk middels een poll wordt bepaald (op het moment van schrijven staat de organisatie COC enkele stemmen voor op Amnesty International).

Het tweede kenmerk van Club Maca & Roni is dat het een podium geeft aan lokale dj’s met veel of weinig ervaring. De muziek varieert van house tot italo, techno en alles daartussenin. Naast muziek is er ook veel ruimte voor creatieve aankleding, is er een cocktailbar en zijn er live performances te zien. Hou je van elektronische muziek in een intieme setting en een warme omgeving? Wees welkom bij Club Maca & Roni!

De artiesten van deze editie: Fleurop; Anton Beckeringh; Cas Wennekes; Coco Coquelicot; Poog-soundsisters; PRAAD; Kassa4; Alter-a-go!

Club Maca & Roni presents: You!
 zaterdag 15 juni, 23:59
 7 (online) • 8 (deur)
Lola
Facebook

Filmcurator Derek Boudewijn Timmy says:

“Do you like warm electronic music in an intimate setting? You are welcome at Club Maca & Roni in Lola!”


This Saturday June 15th it’s time for a new edition of Club Maca & Roni. After earlier editions in Het Pakhuis, this will be the second one hosted by Lola where you can dance to warm electronic music in an intimate setting. 

Club Maca & Roni has an outspoken inclusive attitude and will donate part of the ticket sales to a charity organization. Which one will be decided in their facebook poll. The music will be played exclusively by local DJ’s and there will be performances to go along with it. Do you like warm electronic music in an intimate setting? You are welcome at Club Maca & Roni in Lola!