Ragazze Quartet: Shorelines | Grand Theatre

Theatercurator Tjitske Dijkstra Theatercurator Tjitske zegt:

“Shorelines is een beeldend concert over de schoonheid en gewelddadige kracht van de zee in tijden van klimaatverandering.”


 English

Kamermuziek op het hoogste niveau, fris en bevlogen uitgevoerd door de vier dames van het Ragazze Quartet; dat is wat je deze avond te wachten staat in het Grand Theatre. Wat deze uitvoering bijzonder maakt, is dat het kwartet tijdens deze avond de laatste hand legt aan de voorstelling, waar het publiek bij is. Je krijgt dus de kans om Shorelines te zien, nog voordat hij af is en in première gaat tijdens de Operadagen in Rotterdam. Shorelines is een beeldend concert over de schoonheid en gewelddadige kracht van de zee in tijden van klimaatverandering.

Ragazze Quartet: Shorelines
 dinsdag 16 mei, 20:30
 15 (regulier) • 10 (CJP/collegekaart) • kaartje kopen
 Grand Theatre

Theatercurator Tjitske Dijkstra Theatre curator Tjitske says:

“Shorelines is a vivid concert about the beauty and the violent power of the sea in times of climate change.”


Chamber music at the highest level, fresh and enthusiastically performed by the four ladies of the Ragazze Quartet; that is what awaits you this evening in Grand Theatre. What makes this performance special is that the quartet puts the final touches on the show this evening, in the presence of the audience. You get the opportunity to see Shorelines before it’s even finished and before it premieres at the Operadagen in Rotterdam. Shorelines is a vivid concert about the beauty and the violent power of the sea in times of climate change.