Hier Dooft Niets

De Andersons: Hier dooft niets (Theater de Winsinghhof, Roden)

De omgeving van Groningen kent een heleboel goed bewaarde geheimen: bijzondere locaties die echt een keer ontdekt moeten worden. Theater de Winsinghhof is zo’n locatie. Een theater met een eigen verhaal en sfeer.

De Andersons gebruiken spannende en intrigerende plekken voor hun nieuwe programma Hier dooft niets en Theater de Winsinghhof behoort tot hun selectie. De voorstelling biedt een schitterende kans om eens kennis te maken met het sympathieke theater in Roden.

Mijn bijna-buurman en bekende Groningse zanger en liedjesschrijver Bert Hadders treedt met veel plezier regelmatig op in het theater van Roden. Door De Andersons is hij voor deze show uitgenodigd als speciale gast. Met als uitgangspunt de uitspraak van Aristoteles – “Verwondering is het begin van alle wijsheid” – wordt Bert tijdens de show gevraagd zijn verwondering met ons te delen.

De Andersons beloven ons een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee ze ten strijde trekken tegen onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ik kijk uit naar deze show in het knusse theater van Roden!

De Andersons: Hier dooft niets
 donderdag 16 februari, 20:15
 20,75 of 9 (vijfentwintig jaar of jonger), inclusief koffie of thee vooraf en een drankje in de pauze
 Theater De Winsinghhof
 Facebook