Missie zkt. Massa | SimmereN Schroot BV

Filter zegt:

“Op een schroothoop kijken naar een aanklacht tegen het kapitalisme, wat wil je nog meer?”


De komende periode zal de voorstelling Missie zkt. Massa te zien zijn bij SimmereN BV: ‘uw professionele partner in metaalbewerking en – verwerking.’ Een bijzondere keuze voor een voorstelling. Volgens de aankondiging staat de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid centraal, oftewel de schroothoop van zoveel idealen. We willen als mensheid de wereld verbeteren, maar we lopen steeds tegen dezelfde muur. Als individu heb je de massa nodig om je idealen te kunnen verwezenlijken. Missie zkt. Massa belooft een revolutionaire roadshow te zijn op een unieke locatie. Wij van Filter worden daar wel warm van. Ook naar de belofte dat de adrenaline en het idealisme ervan af spatten kijken we uit!

De voorstelling vertelt het verhaal van revolutiekunstenaars Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski, die een wonderlijke aanklacht starten tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd! Op een schroothoop kijken naar een aanklacht tegen het kapitalisme, wat wil je nog meer?

Met Thijs Prein en Merijn de Jong. Scenario: Ko van den Bosch. Regie is in handen van Peter Vandemeulebroecke & Ko van den Bosch. Vormgeving: Roelof Pothuis. Met muziek van Tin Men & the Telephone! Missie zkt. Massa is een PeerGrouP-productie in samenwerking met Kat op het Spek.

Missie zkt. Massa
vrijdag 11 mei tot en met zaterdag 16 juni
 18,50 (regulier) • 13,50 (t/m 18 jaar, CJP, student, stadjerspas)
SimmereN Schroot BV
Facebook