NNT RAW: Liliane Brakema | De Machinefabriek

Theatercurator Tjitske Dijkstra Theatercurator Tjitske zegt:

“Het is een prachtig initiatief van het NNT om talent de kans te geven zich te ontplooien en ervaring op te laten doen in het maakproces.”


Ben jij nieuwsgierig en sta jij open voor iets nieuws? Dan raad ik je aan om deze week naar NNT RAW te gaan!

Bij RAW denk je misschien aan de ‘vrijdagmiddagborrel’ in de Machinefabriek, maar het is meer. Binnen het concept RAW krijgen jonge makers de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen onder begeleiding van Guy Weizman. Ditmaal Liliane Brakema, die in de afgelopen weken heeft gerepeteerd in de Machinefabriek en nu afsluit met een theatrale presentatie. Verwacht dus geen voorstelling die compleet af is, maar juist een kijkje in de keuken tijdens het maakproces.

Alleen al het feit dat NNT talenten faciliteert in hun ontwikkelingsproces, is een reden om naar een van de voorstellingsavonden te gaan. Het is een prachtig initiatief van het NNT om talent de kans te geven zich te ontplooien en ervaring op te laten doen in het maakproces. Dat moet ook gestimuleerd worden vanuit de publiekszijde en daarom zie ik jullie als Filter Fans graag op een van deze avonden in de Machinefabriek!

NNT RAW: Liliane Brakema
 donderdag 22 juni tot en met zaterdag 24 juni, 20:00
 10 (regulier), 7,50 (CJP/collegekaart) • kaartje kopen
 De Machinefabriek
Facebook