Roegzand | Nieuw-Buinen

 Theatercurator Marija zegt:

“In een grote boerenschuur in Nieuw-Buinen is het leven van de Drentse Veenkoloniën in 2035 op schitterende wijze neergezet. Een echte aanrader voor wie van theatrale avonturen houdt!”


Een bezoek aan de locatietheatervoorstelling Roegzand is een heerlijk avontuur; na een ontspannen tocht door het schitterende platteland van Drenthe kom je aan bij een grote boerenschuur in Nieuw-Buinen. Hier zijn genoeg parkeerplaatsen en je wordt er vriendelijk ontvangen. Binnen in de schuur is een foyer met theatrale aankleding gemaakt waar je gezellig een drankje kunt doen. Dat begint al goed!

Als liefhebber van locatietheater bezoek ik graag voorstellingen die een andere locatie dan de theaterzaal als uitgangspunt nemen. Vaak zijn dit voorstellingen die de locatie gebruiken als input voor het creatieve proces. Dit is ook het geval bij Roegzand. In een grote boerenschuur in Nieuw-Buinen is het leven van de Drentse Veenkoloniën in 2035 op schitterende wijze neergezet. De voorstelling kenmerkt zich door een schitterend decor met supersterke projecties en prachtige liedjes, geschreven door Bert Hadders. Een echte aanrader voor wie van theatrale avonturen houdt!

Roegzand
 tot en met maandag 5 juni
 19,50 • kaartje kopen
 Een boerenschuur in Nieuw-Buinen
 Facebook