Theater Artemis / Trouble Man: Kruistocht (Jonge Harten) | Stadsschouwburg Groningen

Theatercurator Tjitske Dijkstra Theatercurator Tjitske zegt:

“De kloof tussen Oost en West. Een afgezaagd en uitgekauwd onderwerp? Zeker niet wanneer Sadettin Kirmiziÿuz en Marjolein van Heemstra zich erover buigen.”


“Kruistocht, een voorstelling gebaseerd op dat dikke boek van Thea Beckman over die kinderen die heel ver moeten lopen en die ene jongen in die moderne broek.” Afgekort: Kruistocht.

Een coproductie van Theater Artemis en Trouble Man, waarin zij via dit bij iedereen bekende boek een belangrijk onderwerp willen bespreken: de kloof tussen Oost en West. Een afgezaagd en uitgekauwd onderwerp? Zeker niet wanneer Sadettin Kirmiziÿuz en Marjolein van Heemstra zich erover buigen. Beiden weten bij elke nieuwe voorstelling die zij maken een beladen onderwerp met een aanstekelijke lichtheid en humor in een nieuw perspectief te plaatsen.

Deze voorstelling vindt plaats tijdens het Jonge Harten festival! Altijd al eens mee willen spelen, dan is dit je kans! Mail naar tim@artemis.nl als je deze avond wilt meespelen in het jongerenleger van Kruistocht.

Theater Artemis / Trouble Man: Kruistocht
 woensdag 22 november, 20:15
 14 (eerste rang) • 9 (t/m 29 jaar) • kaartje kopen
 Stadsschouwburg Groningen
Facebook