Tom Jansen: Datumloze dagen | Poplart Theatre Slochteren

Theatercurator Tjitske Dijkstra Theatercurator Tjitske zegt:

“De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de mooiste theaterparels de komende maanden in het Groningse ‘ommeland’ gevonden kunnen worden, te beginnen met Datumloze dagen van Tom Jansen.”


De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de mooiste theaterparels de komende maanden in het Groningse ‘ommeland’ gevonden kunnen worden. Te beginnen met Datumloze dagen van Tom Jansen, naar het boek van Jeroen Brouwers.

Deze voorstelling vindt in de buurt van Slochteren plaats, in het Poplart Theatre op het ORIZU terrein. Dit is een kubus van 6x6x6 meter ontworpen door Onix architecten en was in 2015 al te bezichtigen in Thesinge. Destijds ook met Tom Jansen, maar toen in het kader van het Werkman-jaar. Nu speelt Tom Jansen solo en neemt hij ons mee op zijn ‘wandeling’ door het verhaal van Jeroen Brouwers. Een vader en een zoon, totale vreemdelingen voor elkaar, die elkaar sporadisch per toeval tegenkomen. Een nietszeggende relatie, vol gemiste kansen, totdat de zoon iets nodig heeft van zijn vader…

Koop een kaartje, vind je weg naar Slochteren en laat de theaterzomer in de provincie maar beginnen!

Tom Jansen: Datumloze dagen
 woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juni, 20:30
 15 • kaartje kopen
 Poplart Theatre Slochteren
Facebook