Toneelgroep Amsterdam: Husbands and Wives (Stadsschouwburg Groningen) UITVERKOCHT

Simon Stone, momenteel een van de meest bejubelde theatermakers in het internationale circuit, regisseert de voorstelling Husbands and wives. Voordat het huwelijk tussen Woody Allen en Mia Farrow op de klippen liep, schreef Allen dit stuk. De topcast van Toneelgroep Amsterdam bestaat hier uit Halina Reijn, Ramsey Nasr, Gijs Scholten van Aschat en Marieke Heebink.

“Het gevoel en de inzichten van de film van Woody Allen worden door Simon Stone gebruikt in deze ‘feel good’ theaterbewerking.” — Marija

Het echtpaar Jack en Sally heeft de weloverwogen beslissing gemaakt om te gaan scheiden. Voor hun vrienden Gabe en Judy is dit een enorme schok. Hoe goed is hun eigen huwelijk nog? Moet je vasthouden aan wat je hebt of openstaan voor iets heel nieuws? De beslissing van Jack en Sally zet een keten van gebeurtenissen in gang die het leven van het viertal grondig overhoop haalt.

Na afloop van alle voorstellingen uit de Internationale Selectie is er een gratis Bartalk in de foyer, een informeel gesprek met een maker of kenner over de voorstelling.

Toneelgroep Amsterdam: Husbands and Wives
 woensdag 15 februari, 20:15 (inleiding om 19:15)
 UITVERKOCHT
 Stadsschouwburg Groningen
Facebook